Minior

Miniorleir er en god og trygg forsmak på leir. Her kan de aller minste få prøve ut leirlivet, uten at det blir for overveldende. Er du mellom ett og tre år må du ta med deg en voksen på samlingene. Er du over tre år, kan du få lov å prøve deg alene hvis du (og mamma og/eller pappa) er klare for det. Du kan være med på miniorleir frem til det året du begynner i 1.klasse. Minior har ikke leir hele tiden, men har samlinger når de voksne har opplegg som er litt kjedelig for barn, slik som seminarer, bibeltimer og kveldssamlinger.  Minior har fokus på lære om Jesus gjennom lek, musikk, og sang.

Når det ikke er seminarer eller møter for de voksne, er miniorene sammen med sine foreldre/foresatte. Dette betyr at miniorene sover, spiser og bader sammen med sine foreldre/foresatte. Det eneste unntaket er kveldsmat, som man spiser når de voksne er på kveldssamling.

På miniorleir har vi to leirsjefer; Kaisa Trømborg og Helle Kristiansen. De har med seg et flott lederteam, og leirdiakon Helen Byholt Lovelace.
Du melder deg enkelt på miniorleir sammen med påmeldingen for resten av familien.  

 

Alder: fra fylte 1 år til året du er ferdig i 1. klasse.

Barn under 3 år må ha med en voksen.

Pris: Ikke avklart enda.