Stavern Folkehøyskole Fredtun

Sommerfesten 2020 er AVLYST

Tema: Jeg fant, jeg fant
23.-26. juli 2020!

AVLYST! Velkommen til Sommerfesten 23.-26. juli 2020! (ungdommene starter en dag før)

Metodistkirkens Sommerfest er sommerferie, inspirasjon, leirliv og fellesskap for alle generasjoner. Den foregår i Stavern som er en idyllisk kystperle i Vestfold. Det er flere strender i nærheten, og Stavern kan skilte med Norges beste sommervær år etter år. Sommerfesten byr på sommerliv og sommeraktiviteter, og i år har vi lagt bedre til rette slik at både barn og voksne har god tid til å ta seg et bad uten å gå glipp av noe annet morsomt som skjer. Det er fullt mulig å komme noen dager tidligere for å virkelig nyte Stavern før Sommerfesten settes i gang. Sommerfesten foregår på Stavern Folkehøyskole Fredtun, og med kveldsmøter og konsert i Stavernhallen like ved.

Barn og ungdom er på leire for fire ulike aldersgrupper der de har eget program. De minste, minior, har program noen økter hver dag og er sammen med foreldrene sine resten av tiden. Junior er på leir hele dagen, men de kan velge om de bor på klasserom eller med foreldrene sine. Tweens og tenleir er på leir hele tiden. Alle leirene har sine egne leirområder innenfor det store leirområdet Sommerfesten foregår på.

De voksne har tilbud om bibeltimer, seminarer, kveldsmøter og konsert. De kan bo i internatrom på selve leirområdet, på rom med høyere standard et stykke unna, eller i telt eller campingvogn/bobil på leirområdet. Vi har en egen teltleir for familier der barna kan leke trygt sammen og de voksne samarbeide. Det vil også være en egen leir for unge voksne. Men alle aldersgrupper er velkomne til å prøve seg på campinglivet.

Hver dag gjør vi noe sammen alle sammen. Helt nytt i år er at Sommerfesten starter med en KickOff midt på plassen, da sparker vi Sommerfesten i gang sammen. Fredag har vi Fredtun Games, lørdag har vi det store misjonsmarkedet på formiddagen (obs, endret tidspunkt!) og underholdning på ettermiddagen. Søndag avslutter vi Sommerfesten med en gudstjeneste som alle generasjoner er med på.

Sommerfesten er et godt sted å være. Her er det fellesskap for deg som er ny og for deg som har vært der flere ganger enn du kan huske. Her kan samtalene vare til mørket har senket seg, og du kan høre latteren fra barn som leker eller historiene fra de gamle som sitter i skyggen under treet.

Her på nettsiden finner du informasjon om tema, programposter, leirene, hvem som er ansvarlige og praktiske ting. Du melder deg på ved å bruke linken du finner på påmeldingssiden.

Lurer du på noe kan du sende e-post til sommerfesten@metodistkirken.no

Velkommen til en strålende Sommerfest!

Følg oss også på facebook, der legges stadig ut små glimt fra forberedelsene! Informasjon og påmelding finner du her på nettsiden.

Se prisene HER.

Mer informasjon kommer.

Mer detaljert informasjon om programmet finner du under fanen Program og info.